Friday , December 2 2022

Elyana dan Kekasih tinggal sebumbung?

2652915526_9fddc360bd_oSaya berasa pelik sebenarnya kenapa Elyana sentiasa menjadi mangsa wartawan media mengenai gossip-gossip yang kadang-kalanya bukan suatu isu yang besar. Sebagai contoh sebelum ini heboh diperkatakan Elyana membuat persembahan dengan berkaki ayam. Pada pendapat saya, itu bukanlah isu yang besar mana, mungkin kerana sebelum isu itu dia dikatakan tidak menghormati artis veteran dan kemudian secara automatik dia seperti di’pulaukan malah cuba dijatuhkan oleh wartawan-wartawan media tanahair.

Kemudian apabila Elyana kembali membuat persembahan dengan berkasut, wartawan media seperti menjadikan ia satu benda yang baru dan menjadikan ia artikel yang besar di akhbar. Apakah itu? C’mon dude, seteruk-teruk Elyana berkaki ayam ketika membuat persembahan tapi dia seorang penyanyi & pelakon yang amat berbakat (— yang ini wartawan media jangan cuba menafikan pula.)

Malah yang terbaru ini, gossip yang tebal melanda diri Elyana apabila dikatakan kini dia menetap di rumahnya sendiri. Bukan itu sahaja, malah gossip tersebut menambah Elyana kini menetap dirumah sendiri sebagai alasan untuk tinggal berdikari & menetap bersama dengan kekasihnya (— gambar) itu.

Kredit gambar: Kekasih Elyana (syokkahwin.com)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …

3 comments

  1. Kalau tinggal sebumbung..masak sedapur…mandi sebilik air…tidor sekatil. Jangan kantoi sudah.

  2. kalau dah x tahan apa lagi kawin je lah kan selamat dah tentu halal