Sunday , June 13 2021

Faezah Elai bercinta dengan suami orang

Gosip panas pagi ini apabila Faezah Elai dikatakan sedang menjalinkan hubungan cinta dengan seorang pengarah drama terkenal. Menurut blog Rotikaya, pengarah tersebut ialah Heykal Hanafiah yang mengarahkan drama popular saat ini iaitu drama Asmara di slot Lestary TV3. Hubungan mereka berdua menjadi umpatan krew penggambaran dan pelakon-pelakon lain kerana sering dilihat berdua-duan di lokasi penggambaran seperti aksi dilamun cinta.

Pengarah tersebut yang sudah berkahwin dan mempunyai tiga orang anak. Usia anaknya yang paling kecil dikatakan masih berusia setahun lebih. Isteri kepada pengarah tersebut merupakan orang kuat di sebuah syarikat rakaman antarabangsa. Selepas berkahwin dia bertindak menjadi suri rumah tangga sepenuh masa.

Untuk menguatkan gosip ini lagi apabila Faezah Elai dan pengarah drama tersebut kelihatan bersama ketika menghadiri di satu majlis. Mereka kelihatan melarikan diri apabila terserempak dengan krew penggambaran dan rakan-rakan artis.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …

2 comments

  1. amboi encik pengarah,,,lupa anak bini kat rumah ka???…….

    nanti perang dunia ke 3 plak,,,hahahaha

    ARTIS KITA APA DAH JADI