Tuesday , December 10 2019
Home / Dunia Artis / Fasha Sandha bergambar bersama Johan Ariff, pelakon Juvana ( 2 gambar)

Fasha Sandha bergambar bersama Johan Ariff, pelakon Juvana ( 2 gambar)

Lame tak dengar gosip Fasha Sandha ni ek. Fasha Sandha dan Johan Ariff, pelakon yang begitu senonim dengan watak Botak di dalam drama Juvana ini bakal berlakon bersama-sama melalui sebuah drama di TV3, Cinta Elysa. How lucky is Johan Ariff, dapat memelok pelakon popular yang bertatahkan diamond ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Isu Nabila Huda peluk anjing baka Husky di New Zealand

Baru-baru ini kecoh apabila berlaku di Instagram milik artis Nabila Huda di mana dia memuat ...

7 comments

  1. bkn ke johan arif ni dh kwen ke?

  2. yekew?da kawen?fasha tu mmg suke kat laki org je ke?

  3. dah nampak macam kapel betul. hehe.

  4. aishh..pasah sendat ni,org len ko leh la nk menggatal..tp die ni aku punye.don't you dare!

  5. so sweeT ….

  6. Muhaini Muda Gienie

    uuuuuu….suke la 2!!!!!!pasah sendat……?

  7. Bila Johan kawen? Memandai je korang ni. alahai.. 🙂

counter statistics