Thursday , October 29 2020

Fazura dikritik berselfie dengan anjing

11385141_1396075437389326_1445386364_n

Orang Melayu kita amat sensitif apabila sesuatu perkara yang berlaku ada kaitan dengan agamanya. Yang terbaru, pelakon & pengacara, Fazura telah memuat naik sekeping gambarnya sedang berselfie bersama seekor anjing.

Namun selepas itu, gambar tersebut dihujani dengan komen-komen negatif terhadap Fazura. Melalui caption gambar tersebut bertulis

Our superhero “Kuning” who love his friends and everyone he met. An example to many humans. Love more, hate less 🙂 #WeLoveKuning #FurryFriendsFarm

Walaupun banyak komen negatif, ada juga komen-komen follower tegar yang membantu mencantas mereka yang berfikiran kolot itu. Antaranya

I think she has 1001 reasons to have post this picture. Tak nampak pulak @missfazura pegang anjing dalam gambar ni. Seriously, kalau anjing tu boleh buat press conference and reply balik statement keyboard warriors ni, confirm die akan cakap “kami tidah bersentuhan pun”. Get real la people. Takde bukti pun yg kite boleh nampak Fazura pegang anjing tu. Jangan sempit sgt mentality and tau nak salahkan org lain je. Peace no war
it’s just a photo, she didn’t even touch it. my god. if a non-halal couple touches their hand, hugs etc and take photos of that and upload them, ain’t that haram? i mean, she doesn’t even touch the dog. seriously people.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …

One comment

  1. zulkifli ahmad

    Tak adakah binatang lain nak berselfie selain dari anjing..kucing,arnap,lembu,gajah dan yg lain kan lebih halal…

counter statistics