Saturday , October 23 2021

Fesyen rambut Dafi AF5 di Mydin, Kuala Terengganu

Baru-baru ni Dafi perform di Mydin, Kuala Terengganu. Rambutnya sangat tak boleh blah hokay.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

24 comments

  1. biasa je, x kisah pun

  2. oke jek., xde masalah pon… saje je admin ni nk cari salah org laen…

  3. Ok je pd aku

  4. xde isi..mcm tu la..

  5. justin bieber..hehe

  6. ok je..apa yg x kena?

  7. Salam. admin nak suruh tiru la… Dafi cepat2 patern kan fesyen nih…

  8. unlike media malaya…pkara y pd org len xplu dgosipkan pn wt modal..

    beautifulnara more better..

    • wow tak sangka ada orang bandingkan mediamalaya dgn beautifulnara, nampaknye dari cara tanpa nama cakap ni, kami runner-up beautifulnara! Woot! I lap u la

  9. ap2 pon gud luck ye dafi

  10. Hahahaa.. Bese la..mediamalaya ni web x glemer..bleh kate byk amik n tiru web artis lain je lbh kurang..waakakakakakak..rmbut dafi cm org asli..tu yg sbtlnye mediamalaya ni nk ckp..aakakakakakakka..gateii!

  11. oke lh tuh.jambu

  12. aku tgk mcm rambut org biase je..cina2 slalu la buat pesen gini…takde modal ni..

  13. oke ape. aku suke rambut lelaki mcm ni.

    nmpk sweet. comel. manje. rase macam nak belai2 je rambut die tu.

    kui3. but siyes, i tak kesah laki rambut mcm tu.

  14. biasa jer rambuat dier..

  15. bese jer.tmbah c0mel ad r..sebenanye nk dafi ramb0t perang n terpacak2 baru nk kate die kacak….cian dafi jd mangsa keadaan

  16. Ntahapehapentah mediamalaya..

    Bende yang xsalah nak cari salah..

    BANGGANG!!

  17. It's ok with me too, ok je rmbt dafi ni…it's better than fesyen rmbt die yg sblm ni yg terpacak dan perang tu. Nampak kemas dan maskulin.

  18. haha…ok je rambot dye..takde masalah pn? 😛