Friday , December 2 2022

Fizo Omar Berang Isteri Dihina Di Laman Sosial (8 Gambar)

Fizo Omar dikatakan berang dan kecewa dengan segelintir pihak yang cuba menjejaskan imej dan kredibiliti isterinya dan perniagaan mereka di laman-laman sosial.

Segalanya berpunca apabila terdapat segelintir pihak menganggap penghasilan tudung jenama Faeera tidak mengikut cara bertudung yang dituntut dalam Islam.

Menurut Fizo Omar

Aurat itu subjektif, selagi dia menutup kepala, tidak berpakaian seksi dan menjolok mata ia sudah cukup baik bagi saya, dalam Islam sebenar tangan pun tidak boleh terdedah.

Isteri saya menjual tudung… bukan menjual skirt pendek, kenapa perlu hina dia sampai begitu sedangkan perniagaan tudungnya itu, ramai wanita yang sudah berhijrah untuk bertudung.

Fizo juga tidak boleh tahan marah apabila gambar bersama isteri yang dimuat naik olehnya di komen yang berunsur negatif.

Apakah pandangan anda dalam isu ini? Kongsikan bersama dengan menyatakan di ruangan komen di bawah.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

2 comments

  1. INILAH NIAT MANUSIA YG SUKA MENJATUHKAN MANUSIA ,SIKAP IRI HATI DAN TAK PUAS HATI MENJADI SUBJEKTIF BAGI SEGELINTIR MANUSIA ,BAGI MENYEKAT KESENANGAN SESEORANG ITU,JIKA IANYA BERTERUSAN ADALAH MENJADI VIRUS BAGI GOLONGAN MANUSIA KELAK KESELURUHANYA…TABIAT YANG SUSAH DIHAPUSKAN…FIZO STEADY BRO..LUMRAH KEHIDUPAN…BE STRONG…

  2. gambar yang last tu tangan jangan diajar buat macam tu sebab itu adalah lambang syaitan.. jika x percaya sila rujuk http://apocalypticawareness.wordpress.com/do-world-politics-reflect-satanic-influence/