Saturday , December 3 2022

Fizo Omar dikritik kerana selfie ketika bantu mangsa banjir (3 Gambar)

Kami tahu selfie tu satu trend masa kini tapi pada pendapat kami ia perlu dilakukan bertempat. Baru-baru ini Fizo Omar telah dikritik hebat apabila dia memuat naik beberapa keping gambar berselfie ketika sedang membantu mangsa banjir di Kelantan.

Namun Fizo tidak melatah, dia telah mengeluarkan kenyataan buat mereka yang mengutuk perbuatannya itu. Ikuti kenyataannya di bawah.

Salam semua…ramai btol manusia yg hati busuk dan suka judge people sbb video selfie tgh banjir tu.gmbr tu di ambil semata2 utk tunjuk keadaan banjir di kelantan.sory to say ,kita diberikan akal fikiran dan itu membezakan manusia dgn binatang,jgn letakkan diri tu setaraf dgn ….

Xperlu nak postkan semua gmbr tgh bantu mangsa yang terkandas dan tgh bg makanan semua..

Yg dok komen mcm2 tu meh sama2 kita trn ke kelantan ni bg bantuan drpd dok tunjuk tahap kecerdikan dlm fb ni.

Xdpt turun pun berdoa pun jd lah.mgkn hri ni nasib orng lain xbaik.nntah2 esok lusa giliran kita plak n then orng yg kita dok kutuk2 pula dtg tlng bila dlm kesusahan.

Ha kan dah faham kan? Fizo bukan berselfie semata memberi bantuan tetapi ingin menunjukkan keadaaan banjir di sekitarnya.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …