Friday , October 23 2020

Flashback: Faris, suami Noraniza Idris sebelum bermisai

noraniza-idris1

Burpp, kenyang lah lepas buka puasa. Gambar ni pada tahun 1989, ketika Faris belum mempunyai misai ala Datuk K dan belum memiliki rahsia batang besar dan tahan lebih lama.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

6 comments

  1. hehehe… misai ular sawa… xde gambo zaman Datuk K muda2 lu heheh. post aa klu ade, nk tgk gak

    • mane de.. dulu datuk K langsung tak femes.. takde masuk majalah pun.. ti aku try check balik kalau ade..

      • hehhe… dia kan dah lama jadi businessman, for sure penah mask paper atau magazine ekonomi… so kie google dia hehehe..
        eeeiii mcm xde keje lain plak aku nih… 😀

  2. besau…..?

counter statistics