Saturday , October 24 2020

Gambar anak lelaki pertama Shuib Sepahtu & Siti Sarah (1 gambar)

Penyanyi yang popular menerusi lagu ‘Kesetiaan’, Siti Sarah Raisuddin selamat melahirkan anak sulungnya seorang lelaki tepat jam 10.19 pagi tadi.

Sarah yang sebelum itu dilaporkan telah dimasukkan ke hospital Ampang Puteri, Ampang pada malam semalam,3 Disember.

Tahniah kami ucapkan buat pasangan Siti Sarah dan Shuib.

Sumber dipetik: MEOW

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

12 comments

  1. tahniah!

  2. Alhamdulillah, comelnyer..

  3. wow! comelnya.. siap jeling lagi tu.

  4. merah nyer…msti putih besau nnti.giler arrgghh…

  5. comehnyer,,, bibir kecik jek… sempat menjeling lg tu….

  6. comelnya…baby boy…geram tau!!!rasa nak kiss aje….

  7. cewahh..dah pandai menjeling kamera…comelll

  8. cam tahu je gambo tgh ambil,, smartboy

  9. memang comel….i memang tringin nak ada anak laki2…

  10. masih baby dah tahu posh ambik gambar…so cute……tahniah ya…moga2 jd anak yg soleh..amin…..

  11. TAHNIAH..

  12. pandai dia jeling jeling kan

counter statistics