Wednesday , May 18 2022

(Gambar) Anuar Zain Berseluar Pendek

Pastinya menerima tumpuan dari golongan sejenis.

13

22

3

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

7 comments

  1. wakakaka kaki banyak parut.

  2. I ni bukanlah peminat anuar pun, tapi apa salahnya dia pakai seluar pendek.Bukannya nampak apa-apa yang tak patut.Dia tu pakai seluar pendek macam lelaki lain juga.Benda remeh macam ni pun nak diisukan ke?Tolonglah.

  3. ui..standard ar laki ade parut..
    hek ele..
    lau xde bkn laki namenyer tue…
    kolot ar korg nie ek..

  4. bukan isu cuma takde gmbar anuar zain dgn short pant..tajuk tu kena adjust sket anyway keep on good works MM

  5. abg comeiii =)
    syg abg sgt2 !!
    fara tetap sokong abg..ngee=D

  6. salamx.. bro, entri ni kalau masih ada sampai jam 11 pagi esok, aku buat report polis…

    sekian..