23

Biarpun sebelum ini ramai yang tidak menyangka Kenchana atau nama sebenarnya S Kanjana Devi sudah berkahwin selain mempunyai tiga anak yang meningkat dewasa. Mungkin disebabkan perwatakan Kenchana seperti gadis remaja yang mesra dan sentiasa ceria membuatkannya sentiasa disenangi.

Menyedari situasi itu, Kenchana membuat pengakuan tidak pernah menyorok statusnya sebagai isteri dan ibu kepada G Patkieswaran, 16, Tashvetha Devi, 7 dan Mishalin Devi, 6. Malah Kenchana kerap meluangkan masa dan bersiar-siar bersama keluarga ketika waktu lapang.

14

“Saya tidak pernah menyorok status sebagai isteri atau ibu. Saya sentiasa menguar-uarkan kepada masyarakat mengenai keluarga ketika memenuhi undangan menjayakan temu bual dan sesi fotografi bersama pihak media terutama ketika perayaan Deepavali. Tidak timbul langsung soal menyembunyikan status saya.

“Mungkin ada segelintir peminat yang tidak dapat menerima hakikat apabila melihat perwatakan menerusi drama saya. Sikap ceria dengan watak seorang wanita kecoh cukup sinonim dengan saya.