Monday , January 25 2021

(Gambar Peribadi) Salamiah Hassan Seksi

salamiah-hassan12

Salamiah Hassan merupakan ibu kepada Atilia yang juga merupakan penyanyi yang seksi. Jika Atilia kita panggil hot mama, adakah patut kita gelarkan Salamiah Hassan sebagai hot granny.

salamiah-hassan13

salamiah-hassan14

salamiah-hassan15

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …

15 comments

  1. ya Allah tak takut kepada Allah ke?…

  2. dia x takut la tu kalo gitu la gayenye..malu tgk org tua brpakaian cam gini..

  3. ORG TUA TAK SEDO DIRI..HOT TAK SEDAR DIRI HOT NENEK
    HOT FM PUN TAK MCM NI..

  4. salam,makcik life not begin in 40 k.kita org islam.makcik pkai tudung lg cantik.makcik ni dlm umur kita mcm ni kubur dah kata mari.pk2 lah makcik.kesian kita tgk bangsa kita.dah ikut barat abis.pk lah makcik ya….apa pun jgn tggu seru.agama kita tak penah ajar begitu.wasalam

  5. perasan tak kat gambar last tuh…belakang tuh ade botol arak….go to hell lah org tue bangat!!!!!

  6. terkilan, malu semua

    salam….ya..allah..malunyerlah tngok…..sedar2lah..umur nmakin lanjut…spatutnya tunjuk teladan yg baik tuk anak dan cucu……………malunyera rrrrr walaupun kiter bkn tergolong dlm fmly ko..tp sbagai saudara sesama islam…aku malu tngok kau mcm ni……..so bertaubatlah………………

  7. ketiak hitam shial !
    malu je bergambar~

  8. patut panggil hot sl*t je! wth with last pic yg ada botol liquor n celebrate xmas??!?

  9. t'lebih hot dh nih

  10. Kubur kata mari..rumah kata pergi

  11. PERH…..KLU CM NI,AKU PN NAK…

  12. mak dgn anak pun sama jer,,x takut mati ker?????????
    dah xingat tuhan..

  13. sedap main nih

  14. kalo lah dia sudi jd sugar mama aku! ;p

  15. macam cibai..aku bet dia ngan anak dia pernah buat groupie sama2..

counter statistics