Ditulis oleh peminat.

To all GTBOYZ fans, this is the latest pic pasal diaorg, I dapat pun dari FB my fren, Ayai bersama isterinya yang sekarang ni tgh pragnent kalau tak silap & Isa bersama aweknya. Dengar2 Isa pun dah merancang nak kawin. Tu je lah info yang I dapat to all GTBOYZ fans. Tapi pasal Asrul, Owan & Uchee tak dapat dikesan buat masa ni. Kalau ada cite baru sal diaorg I cite lagi ye.

Salam.

Jika uols ade berita terkini atau gosip ape jua mengenai artis kesayangan uols. Jangan segan silu untuk meng’email’ kami melalui link Hubungi Kami. Tulisan uols kebanggaan Media Malaya!