Agak heboh pagi ini apabila kaki-kaki gosip Cari mendapati seorang komentar telah menurunkan komen di sebuah portal hiburan bahawa Neelofa kini sedang berpacaran dengan anak Perdana Menteri Malaysia.

Pelbagai spekulasi timbul antara siapakah anak Perdana Menteri yang benar-benar sedang menawan hati Neelofa itu kerana menurut mereka, Datuk Najib mempunyai dua orang anak lelaki bujang. Di mana seorang adalah anak kepada bekas isterinya yang merupakan seorang Kerabat Diraja negeri Kelantan manakala seorang lagi aadlah anak kepada hasil perkahwinan dengan Datin Rosmah.

Terdapat juga komen sinis mengatakan Neelofa sedang memancing segala VVIP untuk pelaburan masa hadapan sebab itu pilihannya tidak diberitahu umum. Sebelum ini, Neelofa pernah dikaitkan akan berkahwin dengan Kerabat Diraja negeri Kelantan walaupun dia tidak menafikan namun artis itu tidak mengiyakan juga.

Neelofa masih membisu mengenai perkara ini, kami harap ia perlu diumumkan bagi menghalang gosip-gosip liar yang akan timbul. Adakah benar Neelofa berpacaran dengan anak Perdana Menteri kita? Ataupun masih kekal gosip bakal berkahwin dengan Kerabat Diraja Kelantan.