Saturday , April 1 2023

Gosip: Nora Danish dan Nedim Nazri bercuti bersama di Bali (3 Gambar)

Umum ramai ketahui bahawa hubungan antara Nora Danish dan Nedim Nazri dikatakan telah berakhir dan ini telah dinyatakan sendiri oleh artis tersebut. Namun, baru-baru ini terdapat gosip bahawa mereka sebenarnya sudah kembali bersama namun gosip itu dinafikan oleh Nora.

Yang terbaru, artis tersebut telah memuat naik sekeping gambar bersama Bunga Citra Lestari, seorang penyanyi Indonesia yang telah berkahwin dengan pelakon Malaysia, Ashraf Muslim di laman Instagram. Menariknya, Ashraf Muslim pada masa yang sama telah memuat naik sekeping gambar bersama “bekas” teman lelaki Nora Danish juga di Instagram.

Timbul gosip apabila beberapa follower bertanyakan mengenai percutian mereka bersama. Adakah mereka sudah bersama kembali atau perpisahan sebelum ini sekadar propa.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …

One comment

  1. Apa hal lak ashraf muslim kawin ngan bunga citra lestari? Bukan ashraf sinclair ka yg kawin ngan bunga citra lestari?