Saturday , September 19 2020

Hafiz AF7 bergambar bersama kekasih (6 gambar)

Nampaknya Hafiz AF7 sudah carry on dengan hidupnya. Buat apa mengejar wanita yang mengidamkan wanita sedangkan ramai lagi wanita yang kepingin berpasangan dengan lelaki *If you know what I mean*. Haha! Cantik teman wanita Hafiz ni kan. Lagi gambar after the jump.

Sumber dipetik: forum CARI

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

10 comments

  1. comel la awek hang

  2. muka macam faezah elai..srsly..

  3. harap2 hafiz kekal dgn awek dia. very cute, mcm hafiz jugak. setuju dgn komen media malaya. buat apa mengejar wanita yg mengidamkan wanita lain.. huhuhu… :p

  4. ko poket penuh mesti la awek cun yg datang.. cuba ko sengkek… harusss semua aweks cabut… apa lagi tinggal…???

  5. ohhhhhhhhh tidakkkkkkkkkk…x snggup…x mau trima ku…euhhh….hafiz tu laki aku bha…wahh..dia curng….hohoho haha

  6. comel awek dia, cptr kawen

  7. mcm nurul shuhada..comel..

  8. Muke sma mcm elyana la mmg sme sgt2…

  9. oh tidak awek aku curang…siap koow apisssss

  10. tak padan pun…
    pada lie dngan adira…

counter statistics