Penafian

Nama artis/selebriti/kenamaan yang disebut dalam weblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam weblog ini telah digunakan tanpa izin untuk tujuan pengenalan sahaja. Kami tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Kami juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Polisi Komen di Media Malaya

Salam 1MediaMalaya, wahai pengunjung blog ini yang comel lagi hensem, sila pastikan sebelum memberi komen, anda mematuhi syarat-syarat di bawah:

  • Dilarang mengeluarkan perkataan maki hamun yang keterlaluan.
  • Dilarang menghina/menyakitkan hati komentar/penulis di dalam artikel.
  • Dilarang memasukkan pautan berunsur pengiklanan.
  • Tidak mengeluarkan komen yang menyentuh sensitiviti individu, agama dan kaum.

Dengan menulis komen, pengunjung dengan itu telah memahami tanggungjawab dan risiko di atas komen yang diberi. Pentadbir blog ini tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang ditulis oleh pengunjung. Komen anda juga  akan dibuang jika tidak mematuhi syarat-syarat di atas. Harap maklum.