Friday , December 2 2022

Isteri Nabil Raja Lawak kini mengandung 5 minggu!

Tahniah diucapkan kepada pelakon dan juga pelawak, Nabil dan isterinya, Zira di atas berita yang menggembirakan ini. Nabil telah memaklumkan kepada media bahawa isterinya kini telah mengandung dan kandungannya berusia 5 minggu. Kenyataan Zira dipetik

Pagi tadi saya rasa tak sedap badan jadi saya menyuruh Nabil membeli kit kehamilan untuk mengetahui sama ada saya berbadan dua atau sebaliknya. Alhamdulillah, keputusannya positif dan kami sepakat untuk mendapatkan pengesahan di sebuah klinik.

“Syukur usaha kami untuk mendapatkan anak akhirnya dimakbulkan. Doktor mengesahkan saya mengandung lebih lima minggu. Soal jantina anak masih awal untuk saya perkatakan. Apa yang penting biarlah zuriat kami sihat dan sempurna.

Sumber dipetik: Media Hiburan Online

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

4 comments

  1. Tahniah Nabil & isteri. moga anak itu nanti dididik dengan sebaiknya. untungnye dpt pregnant. aku pas miscarriage last year, smpi la ni blm pregnant lg.. sedih… :'(

  2. nabil gigi serenyih lah………..

  3. abg nabil kenapa isteri abg nabil x senyum mcm abg nabil.isteri abg nabil cantik la.blh sye jadi rakan abg nabil ?B)