Monday , January 25 2021

Koleksi Gambar Engku Aleesya (7 Gambar)

Berikut adalah gambar-gambar Engku Aleesya di sekitar Photoshoot dan Majlis Akikah’mya.

erra-baby1

erra-baby2

erra-baby3

erra-baby4

erra-baby5

erra-baby6

erra-baby7

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

18 comments

  1. comel…. cute….

  2. kene jage baik-baik ni..jgn ikut perangai ibu dia

  3. hahahaha..jgn dh beso jd sosial gile sudah..bese anak2 artis pn byk terok2 je..ikut pangai mak bapak la katekan..

  4. beso jadi ratu cantik jek laa

  5. semoga menjadi anak yang soleh…taat pada agama…

  6. :$ bolehlah xde la cute sangat cute lagi baby lah VE <3

  7. :* BETUL CUTE LAGI BABY LAH VE X CAYA NENGOK SEBELAH :*

  8. Baby skank nih x cam baby dulu2 bila lahir jer rambut punya la hitam dan lebat. Kesian anak Era botak depan dan rambut sikit jer.

  9. Moga berbhgia dan didik anak dgn penuh perhatian dan kasih sayang…

  10. Aleesye mmng comel, muka macam erra, suka tngk muka dia cute…

  11. waah wah wahhh…. suke hat kau je yerr letak water mark media malaya berangan ko yang punyer copyright la. aku nak jumpe bley. nak bli gambar tu..

  12. wo0it!!!apsal korang kutuk2 anak org kang jd kat anak korang bru tao…

  13. apa la ko bila nk kaya lagi yg ko sebuk pasal erra knp… mcam lar ko tu baik sngat

counter statistics