Saturday , June 10 2023

Lagi gambar Megat Israfel Raez, anak kedua Intan Sarafina (3 gambar)

Sebelum ini kami ada post mengenai kelahiran anak kedua Intan Sarafina ini, namun ketika itu namanya belum diberi. Anak lelaki kedua Intan yang baru dilahirkan ini diberi nama MegatIsrafel Raez. Menurut ibu kepada anak ini, Israfel diberi nama membawa maksud malaikat yang meniup sangkakala, mana Raez adalah gambungan nama Intan dan suaminye. Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

8 comments

  1. so qute la…….hehehe

  2. nyenyaknye tido,,, mimpi apo tuuuuuuu?????

  3. alalal comelnyer^ ^…

  4. alololololo..comel sesangatttt

  5. Patut la di Malaysia ni…perkembangan dunia seni tak berapa nak kembang…. Boleh di kira artis yang betul – betul ada produk seni diperkatakan…Kalau yang lain kebanyakan perkembangan terkini ‘produk anak ‘ je la berderet – deret dipaparkan 🙂 Takpela…dah media nak bagi publisiti ye ???? Beza sungguh artis ternama dengan artis suam – suam kuku….

  6. comel…cam intan gak

  7. Errr Nur ko ni nama tak seindah maksudnya…

  8. Saya setuju dgn Zaza, inikan gambar bayi yg masih suci bersih Berilah komen yg baik ke bayi ini mahupun ibunya yg telah bersusah payah melahirkannya. Barulah hidup kita pun positif. Kalaupun Intan Sarafina ni suam2 kuku tak perlulah komen begitu yg ada gambar bayinya yglebih suci drpd kamu pastinya. Eeemmm…cantik maksud namanya..