Monday , March 27 2023

Linda Jasmine & Que Haidar Pilih 14 Febuari

que-haidar-linda-jasmin

Pasangan yang paling hawt ngetop (— Que hawt ke?) ini telah memilih tarikh 14 Febuari 2009 sebagai tarikh yang akan menjadikan raja dan ratu sehari.Bagi yang tidak mengetahui asal-usul Que Haidar, dia juga merupakan penduduk asal Felda Taib Andak, Kulai sama seperti Mawi.

que-haidar-linda-jasmin1

Pada tarikh ini juga pasangan artis Adlin Aman Ramli dan Emilda Rosmila berhasrat untuk mengadakan majlis perkahwinan mereka. Persoalannya mengapa kedua-dua pasangan ini memilih tarikh 14 Febuari sebagai hari majlis perkahwinan mereka? Bukankah kita di’larang menyambut Hari Kekasih yang jatuh pada 14 Febuari setiap tahun. Adakah ini hanya lesen kedua-dua pasangan ini untuk menyambut hari kekasih yang secara tidak langsung merupakan hari perkahwinan mereka kelak?

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

3 comments

  1. mesti pasangan ini bahagia selepas kawin. dapat suami muda.

  2. sekurang-kurang nya, dia tak macam Mawi jadi barang dagangan Astr*.

  3. Eeee kahwin waktu valentine… ikut kristian… tau tak berasal dari kisah paderi yang bernama St. Valentine… kahwin macam ni… boleh tahan lama ke??? Boleh lahir anak yang SOLEH ke??? Hai orang Islam sedarlahhh …fikirlah… insaflah..