Saturday , October 24 2020

Lisa Surihani dan Yusry KRU sebagai cikgu sekolah (2 gambar)

Never wonder Lisa Surihani dan Yusry bergambar di dalam kelas ibarat cikgu sekolah. Mereka berdua merupakan antara selebriti yang terpilih untuk menjayakan program “Teach for Malaysia (TFM) Week” di mana mereka berperanan seperti seorang guru sekolah. Ketika gambar diambil, mereka berada di Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Pendamaran Jaya.

Sumber dipetik: Sinar Harian

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

3 comments

  1. yusry ni aku tngok macam freddie fernandez lah plak.tapi lisa tetap cun walau dh jadi bini org dah.

  2. malu tersipu-sipu bdk tu bila yusry n lisa jd cikgu dia org hehe..

  3. kalo datang kolej aku…wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…………………………………fail aku ujian…………………..

counter statistics