Sunday , January 23 2022

Lubang maut

Kejadian ini berlaku di Guatermala ketika hujung minggu. Ribut tropika ini meninggalkan lubang sebesar 60 kaki dan setinggi 30 tingkat. Macam mana boleh jadi begini? Hanya tuhan yang Maha Mengetahui.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemandu Grab Malaysia mati dijerut, suspek utama Awang Hitam

Innalillahiwainnailahirojiun… Salam Takziah kepada pemandu grab yang mati dibunuh di Selayang… Dengar kata trip last …

9 comments

  1. kekdg tercapai gak di akal ku yg kadang kala jahat ni.. klulah mende ni berlaku ditmpt penginapan tentera2 israel yg kejam yg susahkan rakyat palestin kemudian bunuh sukarelawan yg ingin membantu.. nauzubillah. apa2 pun kejadian Allah ade tujuan yg kite tatau…wallahualam..

  2. Bsarnya benam lubang…

  3. HAnya ALLAH yang MAHA MENGETAHUI….

  4. dunia dah nak kiamat………..

  5. tiada yg mustahil bagi kekuasaan Allah.. pasti ada 'rahsia' di sebalik kejadian ini..

  6. subhanallah..lawa je lubang tu,mcm kene gerudi

  7. subhanallah..kekuasaan Allah..tkut pon de tengok ni..dunia makin dekat nk kiamat

    • ya betul kekuasaan Allah dan dikatakan ia adalah kerja2 yakjuj & makjuj iaitu kaum manusia gasar yang sentiasa bijak dah gagah yang ingin keluar dari kurungan Iskandar Zulkarnain,ini menandakan dunia nak kiamat,dikatakan kawasan kurungan tersebut adalah sebesar dunia kita juga, kehebatan keturunan dari yafit ini iaitu anak dari Nabi Noh A.S ini kegagahannya adalah nisbah 9:1 dari manusia biasa.sekian…