Tajuk agak jahat, tapi apa yang kami cuba sampaikan adalah satu berita gembira buat semua. Mawi tidak lama lagi akan bergelar bapa apabila isterinya, Ekin disahkan mengandung 7 minggu oleh doktor klinik swasta di Bangi, Selangor.
Walaubagaimanapun, Mawi tidak mahu bergembira terlalu awal kerana sejarah pahit Ekin yang pernah keguguran sebanyak 2 kali selama 3 tahun perkahwinan mereka. Tetapi dia tetap sangat bersyukur dan berharap peminat dan masyarakat mendoakan agar semuanya selamat.
Akhirny..mntk2 yg ni jd la ea..Amin..
Hai MM..
Hai SEED girl 🙂
Hehe..yess!!1st la upeny..
Alhamdulillah Mawi..Tahniah..Semoga Baby dapat lahir dengan sihat dan sempurna..
Hai..da slalu tgk blog ni..1st branikn diri nk komen..
ske tgk mediamelaya sbb sbtu ngan ahad pun sntise update gosip x mcm blog2 Len..sbtu ahad je cuti..MM best!!
baguslah tu.anak pengikat kasih sayang yg lebih lagi..moga jadi parents yg sebaik2 nya.amin! 🙂
LIKE…
akhirnya usaha mawi x membuahkan hasil.
silap taip lak.
akhirnya usaha mawi membuahkan hasil.
sama la kita ekin …tp aku mabuk bagai nak giler ni
br 7 minggu dh nk kecoh..tunggulh perut kin tu besr dulu..dh nmpk br cerita…
🙂 🙂 🙂 setuju2.. mungkin dia tak sabar nak share kot..
biarlah…berita gembira eloklah dikongsi bersama. semoga anak sihat semua sihat…pengikat kasih pengukuh rumah tangga. alhamdullilah.