Monday , July 6 2020

Maya Karin bergambar bersama Yassin (10 gambar)

Takde ape yang menarik pun cuma gambar Maya Karin bergambar bersama Yassin. Hmm lama jugak tak dengar kisah Yassin ni kan? Sejak-sejak dia dimasukkan hospital suspek gangguan mental & emosi  atau dalam inglish Stress Disorder lah. Itu berlaku pada tahun 2009. Hati-hati Maya. Hahaha! Oh, tak lupe jugak, dalam gambar ni Maya Karin tanpa make-up ye? Lagi gambar selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

6 comments

  1. santik….sgt. btw, first 1.

  2. Dua-dua berdarah kacukan Mat Salleh yaw!

  3. amboi..yasin brtepuk tgn ngn maya…bini yasin x mara ke?

  4. wulamakkk……..bare jdd.

  5. eleh..stkt tu jer ? herm.. boringggggggg

counter statistics