Wednesday , April 14 2021

Mislina Mustaffa Gelandangan & Bertatoo? (5 Gambar)

Mislina tidak asing dengan kontroversi-nya. Walaupun dia kurang popular berbanding artis Malaysia yang lain namun lakonannya di bawah arahan Arwah Yasmin Ahmad jelas antara yang terbaik.

Kami difahamkan dia kini hidup bergelandangan atas pilihannya sendiri. Dia kerap melancong ke luar negara bersama teman lelakinya. Terbaru, Mislina dilihat memuat naik beberapa keping gambar beristirehat di tepian pantai di Cuba.

Berbikini, itu perkara biasa baginya namun apa yang terbaru kami lihat di lengan kirinya seperti mempunyai tatoo. Adakah itu tatoo ataupun sebaliknya?

Apa pendapat anda mengenai gaya hidup Mislina ini dan apa reaksi anda melihat dia kini sudah bertatoo? Gambar penuh selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …

3 comments

  1. kesian….mcm org tkde agama

  2. assalamualaikum .
    sebagai seorg muslim yg beragama islam apa yg cik mislina buat ini telah memburukkn agama islam .. pada pandangan org org kafir .. apabila saya mngata cik mislina , seolah saya telah mengaibkn cik mislina .. saya sebagai seorg muslim yg juga beragama islam apabila bersolat saya akan berdoa semoga cik mislina kembali ke pangkal jalan .. adalah lebih baik berdoa dri mengata ,. nanti kita yang akan mendapat dosa .. amin.~

  3. Kesiankanlah dan fikirkan ibu dan bapa yg telah melahir dah membesarkan kamu, alangkah malu dan sedihnya mereka.melihat tingkah laku yg sebegini, tiada ibu bapa yg ingin perkara ini terjadi pd diri anak anak mereka. Semoga diberi hidayah kpdnya semoga bertaubat dan meninggalkan cara hidap yg jauh terpesong dr landasan agama islam dan tak bermoral ini.