Tuesday , November 24 2020

Nate Hill, Punch Me Panda

Pernah tak uols bangun pagi-pagi dan rase sangat sobber kerana baru putus cinta apabila girlfriend tinggalkan uols sebab menjadi penganggur yang berjaya dan ingin lepaskan tumbukan pada sesuatu? Mungkin jika tinggal di New York, uols boleh lepaskan geram pada Punch Me Panda!

Dalam Punch Me Panda ada seorang mamat bernama Nate Hill. Dia menawarkan kepada sesiapa untuk menumbuknya dengan hanya 1 sen untuk satu tumbukan. Uols akan diberi boxing glove untuk menumbuknya. Tujuan Nate Hill buat begini ialah dia mahu bantu orang ramai hilangkan stress melalui violance. Dalam sehari saje Nate Hill menerima lebih dari 100 tumbukan.

[quote style=”boxed”]I choose the panda suit because the panda face really melts people’s heart. I wanted to have people get out their aggression on something cute. It’s fun to have that contradiction. This is an art project. I’m not just a thrill seeker.[/quote]

Lagi gambar Punch Me Panda after the jump.

Sumber diambil dari Nate Hill Punch Me Panda

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Caption Jep Sepahtu di Instagram sangat #win (1 Gambar)

Jep Sepahtu semenjak ada anak sendiri ni makin kelakar lah pulak. Tergelak2 baca caption gambar …

4 comments

  1. lau diberi pilihan..sy xnak tumbuk perut dia tp nak tumbuk 'anu' dia.. boleh x?

counter statistics