Monday , February 6 2023

Neelofa enggan salam tangan lelaki menjadi viral di laman sosial (2 Gambar)

Neelofa, yang baru sahaja pulang daripada mengerjakan umrah tidak ketinggalan untuk hadir ke majlis gilang-gemilang Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH2014). Kehadirannya bukan sahaja telah memenangi pengacara tv wanita popular namun aksinya sebelum menaiki pentas telah mencuri perhatian umum.

Neelofa ketika sedang berjalan menuju ke pentas telah disambut tepukan oleh penonton di anugerah tersebut dan salah seorang lelaki telah menghulurkan tangan untuk menyalam sebagai sokongan kepadanya namun telah di tolak oleh artis tersebut dan menjadi viral di laman sosial. Rata-rata peminat telah memuji tindakan Neelofa tersebut kerana mengikuti syariat Islam agak tidak bersalaman dengan lelaki bukan muhrim.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …

One comment

  1. Bersalam dengan micheal ang dlm slot video yg baru di siarkn di abph nie boleh lak..pelik..micheal ang tue lelaki jugak kn..just perwatakan luaran jee lembut but he still a man..kecoh neelofa tunjuk diri halim ulama lak pulak..kontroversi sgt …jgn tertipu perhatikn betul betul video yg konon dia elakkan diri dr bersalam dgn bukan muhrim lah konon..