Saturday , July 11 2020

Ops! Ummi Nazeera nampak lurah

Gambar kontroversi yang dimuat-naik oleh tuan punya body, Ummi Nazeera mungkin padanya hanya gambar biasa atau dia tidak perasan apa yang mungkin tertayang ini! Betul ke tu lurah atau kamera trick?

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …

20 comments

  1. itu baju la

    cuba zoom n tgok btol2

  2. urmmm..itam sket laa~~huhu

  3. Hahaha…nampak macam baju sebab dah kategori dada labuh kebawah dah ….kalau fully open macam missile sidewinder….heheheh

  4. itam byk daki…cuci la sikit b4 nk tayang 1 dunia…

  5. tetek mcm nenek moyang jer…dah lah itam…

  6. besar betik dia ni,kembang smcm je..

  7. john dengan labunya

    hitam lah dowh…sengal lah

  8. hitam pun sedap bang

  9. lu pikirlah sendiri

    sedap dapat diisap

  10. Itu bukan lurah lagi tu..dah nampak payu dara dah pun..tinggal tak nampak pu***g je..pening tgk kerenah artis ni..

  11. gambar ni mengerikan, not because of the tetek hitam tapi mata pompuan yang kena cium itu macam mata ju-on siot!

  12. korang lelaki diluar sana….mau ke pilih calon isteri macam nie…..
    percaya kah anda jika dia katakan dia masih virgin….?????
    secondhand pun jadi lah brother….waaaaa…

  13. kalu tengok dan teliti betul2… nampak macam photoshop plak….

  14. mmg bijak la jebon ni..aku tgk kpala dia besar x sama dgn bntuk bdan dia…dah tu tgn dia mcm sparuh je..

  15. definitely fake!

  16. pic edit tu..kompom fake..cayola ckp eden ni..miahahaha..

counter statistics