Sunday , October 25 2020

Pemandu Grab Malaysia mati dijerut, suspek utama Awang Hitam

Innalillahiwainnailahirojiun… Salam Takziah kepada pemandu grab yang mati dibunuh di Selayang… Dengar kata trip last dia bawak mapren a.k.a. Awang Hitam sebelum gagal dikesan oleh pihak keluarga. Tau2 jer polis jumpa dah mati kena jerut kt kerusi belakang…

Dah sampai masa company e-hailing ketatkan syarat penumpang, sbb so far driver semua berdaftar dgn ic,dgn gambar muka sekali….tapi penumpang hanya perlu email id jer… Dah la skrg ni senang2 orang luar masuk Malaysia lepas tu buat macam tempat diorang sendiri..

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Pekerja Restoran Raj’s Banana Leaf Basuh Pinggan Di Lopak Jalan

Pemilik Restoran Raj’s Banana Leaf pada hari ini telah memohon maaf berhubung penularan satu video …

One comment

  1. semoga kedepannya tidak ada kekerasan lagi

counter statistics