Thursday , May 19 2022

Pengkid Cium Ika AF6

111MEMANG memeranjatkan apabila Zubir menerima kiriman e-mel beberapa keping gambar bintang Akademi Fantasia 6 (AF6), Ika yang dilihat mesra bersama seseorang dipercayai pengkid termasuklah foto aksi manjanya di dalam dakapan dan kucupan pengkid berkenaan, baru-baru ini!

Melihat kepada aksi mesra, seperti ada sesuatu yang tak kena dalam perhubungan mereka, sekali gus mendakwa Ika kononnya menjalin hubungan terlarang atau songsang dengan pengkid berusia dalam lingkungan 30-an itu! Adakah Ika dan pengkid itu pasangan sejenis atau ‘cat dinding’?

Zubir berjaya menghubungi Ika yang ketika itu sibuk berada di lokasi penggambaran sebuah filem epik di Kepong. Ika mengakui, gambar itu memang dirinya bersama pengkid berkenaan. Dia memberitahu, pengkid itu adalah penolong pengarah drama yang pernah dibintanginya sebelum ini. “Namanya ‘teeet’! Ika menghadiri jemputan hari jadinya pada 18 Januari lalu di sebuah kelab di Heritage Row, Kuala Lumpur,” kata Ika, 20, atau nama penuhnya, Ika Nabila Abdul Rahim, berasal dari Pulau Pinang.

Kata Ika lagi, dia dan pengkid berkenaan sekadar kenalan biasa, tiada hubungan songsang yang terjalin antara mereka!

Sumber: Ika dicium pengkid (B*Pop Berita Harian)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …

3 comments

  1. ape la artis2 kat mesia ni…

  2. mengapa mesti pengkid?

  3. Mmg diorg ni couple pn..ika tu gedik,cipap lebam confirm