Wednesday , October 27 2021

Photoshoot Fizz Fairuz peluk Tiz Zaqyah

Lagi banyak gambar uols boleh baca dalam majalah Media Hiburan. Saje letak satu gambar, nanti ade makhluk yang sentap hati mak nak dengan kami kalau letak banyak-banyak. Gambar penuh after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …

8 comments

  1. ni lg org xde maruah!! bodo

    • seblum mngate owg laen, tngok dri sndiri dlu,jngan asyik nk ngata owg jer, padhal dri sndiri blum tntu btoi ke idak….so, behave yorself k……klo ngate owg pon, ape yg awk dpat hah!!!!!! dpt dosa lgila…..klo awk ngate owg skalipon blum tntu awk ny smpurna x nh wat jhat…kot2 awk ngan girlfriend awk 2 kli gnde trok drpd diorg……so jngan asyik nk ngat org jer…….jga jer dri sndiri…..x yh nk sbok hal org laen…pdahal artis ny sme je cam owg biase x de yg bezanya……assalamuailaikum…………………………………………………………………………………………………………….

      🙂

  2. hurmm….pandang cermin tgk diri sendiri..

  3. kalau nak comment yang sentap2…. tak payah la comment…. tengok je… kalau rasa nak kata situ sana sini… tak payah online… baca paper jer ek…. 😛

  4. laa..apa masalahnya…biasa je pun, xla hot mana, xyah la komen lebih2, smpai nk pnggil org lain bodoh plak….melayu2….

  5. ok jee 🙂

  6. da t'lampau bese..sbb tu mcm da xde ape2 y pelik