Agak gempar dua hari lepas apabila blogger dari Rotikaya telah menyebarkan gambar Raja Azmi memangku cucunya sambil terselit sesuatu di mulot seakan-akan sebatang rokok. Ekoran penyebaran gambar itu, Raja Azmi menerima kecaman dan komen-komen negatif di ruangan komen bagi yang mengetahui cerita sebenar.
Kata-kata Raja Azmi dipetik “Itu cuma gula-gula. Takkan saya bodoh nak bagi cucu saya yang berusia lapan bulan untuk hisap rokok,” katanya ketika dihubungi ABN News. Beliau akan mengambil tindakan mahkamah ke atas blog Rotikaya kerana menyebarkan gambar tersebut tanpa mengetahui kisah sebenar.
tak ada pun kat rotikaya.. dorg dah delete ke?
rotikaya dah delete dah. takut kena saman
yg ada rotibakar jeee..wakakakaka..
skarang ni mmg aku dah nmpak dah gula2 cmtu,,,,,so bila tgk pic ni pon dah tau tu juz gula2x,,,lainkali klo nak mnuduh pon biolah jelas faktanya…..sbb takut plak ada unsur fitnah
GULA-GULA SANNNNGAAAATTTTT
elakkan fitnah….