Kisah isteri Awie dipukul di depan bank di khalayak ramai menjadi perhatian dan kes kini dalam siasatan. Ramai mula menyalahkan Awie kerana bertindak diluar kawalan namun kita tidak boleh mendengar kisah sebelah pihak sahaja.

BACA: Wajah Rozana Misbun lebam akibat dipukul tersebar (3 Gambar)

Terbaru, seorang rakan kepada Rozana Misbun telah mendedahkan penipuan terancang oleh Rozana dan kakaknya Haliza Misbun dan mengiyakan beserta bukti bahawa Rozana memang mengeluarkan duit sejumlah RM200 ribu itu dan untuk membeli beg.

Malah lebih banyak pendedahan dikeluarkan oleh rakan yang menggunakan nama MyGothSoul di dalam Insta nya. Sila ikuti pendedahan tersebut di bawah.

VERSION 1: Saya rasa lama dah diam. Sebelum saya comment mohon semua faham bahawa apa yang Awie buat Tak betul Dan apa yang Rozana Buat LEBIH tak betul. Biar tuan punya badan nanti cerita di mahkhamah . Dan saya nAk Tolong #halizamisbun mencari jawapan yang dia cari. Perenggan pertama: Tak tahu mana Datang gambar tu? Pasti Dari keluarga misbun sebab yang Ada collection iTu ialah #rozanamisbun especially gambar Dari semua sisi ni. Menurut Rozana dia tak pernah bagi Kat sesiapa pun sebab takut tersebar. Gambar masa hari pertama masuk hospital tak pulak dia tunjuk. Agaknya masa tu lighthing tak bagus kut jadi lebam tak nampak dramatic sangat. Perenggan kedua: Keberanian tu halizamisbun memang Ada. Semua org tahu halizamisbun berani. Rozana dalam kesakitan masa ambik gambar tu? Tak delah sakit mana kut Kalau dia boleh suruh maid Tolong ambik gambar tu . Apa pun gambar tu koleksi peribadi. Kalau tersebar mesti lah Dari Rozana. Tak payah lah nAk innocent sangat. Drama keluarga misbun ni Dan banyak kami Lihat maklumlah keluarga pelakon. Dalam kesakitan yang teramat sangat tapi boleh chat panjang lebar semua. Lepas tu esok boleh keluar Pergi bangsar, putrajaya semua. Wah mesti kuat kan Rozana ni. Sampai boleh Pergi Jalan lepas kena pukul. Perenggan Ketiga: Bak kata saya tadi, gambar tu ambik Pakai phone dia. Dalam phone dia. Dia yang tunjuk kan. Takkan lah tak ingat. Tapi saya pun Ada satu je gambar tu. Bukan Dari semua sisi . Hanya sisi depan. Di hantar melalui bbm. Cuba Tanya Kalau dia ingat. Dan Cuba Tanya Kat Siapa lagi Rozana ni mengadu domba Dan Kirim gambar gambar ni. Mungkin Dari situ dia boleh ingat. Takkan amnesia kot. Cuba Tanya Tanya Kat Rozana brand brand handbag, atau kasut atau fesyen, ingat lagi tak? Kalau masih boleh ingat ok lagi lah tu Satu statement Rozana buat didepan kami ialah “me ni dah terlalu banyak menipu sampai lupa apa yang me tipu” I come from background of spouse abuse. Trust me in her case is not spouse abuse at all. Example, you caught your wife finish all your kids education fund over gambling or drug. What would you do?

VERSION 2: Saya Bantu lagi ya. Perengan pertama: Syukur dibulan puasa ni halizamisbun and rozanamisbun percaya pada Allah. Sebab sebelum ni rasanya kurang Percaya. Sebab boleh Guna syirik untuk bodoh kan suami. Saya tak buat fitnah. Kalau tak Percaya suruh Rozana challenge untuk buktikan yang apa saya cakap Ini fitnah. Kebajikan anak anak yang di Salah Guna Pasti Akan ditunjukkan alllah . Amien Perengan kedua: Saya pun Bantu berdoa semoga dia kuat. Memang kuat dugaan Ini. Lain Kali sarang tebuan jangan dijolok. Bila kena sengat lebam lebam takkan nAk Salahkan Lebah pulak. Rasa saya yang kena maki ialah Awie. Semua statement yang keluar di media atau dimulut siapa pun tentang Rozana Adalah benar belaka. Tentang duit, tentang hutang, tentang gadai, tentang tak jaga anak anak elok elok, rasa Nya semua betul. Dan minta Tolong nasihat kan Rozana lain Kali Kalau nAk mengumpat ke atau maki ke atau mengaku Salah, jangan Pakai what’s app, nanti org boleh simpan jadi Bahan bukti. Perengan Ketiga: Sakit teramat tu, dah lah cukup cukup lah nAk pull simpati card. We were with her at the hospital. Halizamisbun pun tak de. Kami tahu lah apa yang sakit. Tak payah trauma sangat. Kalau truma and sakit tak de lah bercerita pasal macamana dia nAk cari menteri/Dato lain lepas cerai. ITu yang you kata trauma and sakit. Pernah Tanya kenapa saya Dari seorang kawan boleh bertukar arah. Sebab Rozana iTu dah melalut. Lupa anak anak. Kalau anda Lihat Instagram anak anak Awie mereka Lebih gembira sekarang Dari dulu. Sekarang baru nAk rindu anak anak? Hari tu Beriya Iya tak nAk anak. Sebab nAk cantik kan diri supaya boleh Terus cari org kaya yang boleh tanggung tabiat dia. Sekarang pulak rindu. Dia lupa kot part dia maki anak anak dia Kat rumah. Sudah sudahlah. Get over with. Tak payah lah nAk menyusahkan hidup anak anak nAk drag ke mahkhamah. Tak kesian ke. #rozanamisbun #awie #jgnsukajudgeorg #sudahaudahlahmenipu #aincakapbenarok