Saturday , October 24 2020

Segamat, Johor dilanda banjir

Segamat, Johor nampaknye telah mula banjir besar sejak beberapa hari lepas kerana dek hujan turun tak henti-henti. Ramai yang bertugas dan yang terperangkap telah menangkap gambar dan video keadaan banjir di sana dan di share melalui Facebook. Klik gambar untuk paparan yang lebih jelas.

Bagi yang ingin melihat paras air sungai terkini, sila lawati Johor River Level.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Dato’ Dr Noraini Ahmad dikecam anjurkan pertandingan TikTok

Dato’ Dr Noraini Ahmad, Menteri Pengajian Tinggi telah dikecam hebat oleh netizen gara-gara memuat naik …

5 comments

  1. semalam tghari aku lalu air tak naik lagi…lagi teruk dari dulu

  2. trok nyer..
    nasib la aku smpat blik umah klo lewat shari dua jer dah trperangkap..
    hrap2 cpat surut bleh blik mggu dpan..

  3. Dugaan ALLAH…
    Fikir2kn lah…

  4. johd dengan labunya

    Wahhh pasni banyak lah keta 2nd hand keta banjir

  5. Besonya bah. Dulu, aku suka main air kat tengah bando sgmt ni bila bah, tapi kali ni rasa semacam jer……..takut. Aku dah tak dok sgmt tapi sgt simpati nasib meka2 yg terlibat. Bsabo la……..Cuma teringat zaman dulu2, masa ni la nak gi main air & gi ladang sawit jaring ikan!

counter statistics