Sunday , September 25 2022

Sekitar majlis cukur jambul anak Marion Caunter, Leia Rose Caunter (6 gambar)

Majlis cukur jambul anak pertama Marion Caunter & SM Nasaruddin bernama Leia Rose Caunter ini berlangsung pada 8 April lepas.Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

6 comments

  1. beautiful family……..

  2. marion caunter lawa giler..

  3. demi harta dan kekayaan..biar hilang pegangan agama yg dulu…

    • bodoh la statment ngko…. die masuk Islam sbb da dapt hidayah dr Allah, bkn kerana harta dan kekayaan. KLu x masuk Islam pun mmg die da kaya dan bharta. x tau la kau ni bile nk dapat hidayah.

  4. Marion sejak beranak ni nampak makin cantik dan sexy..dulu keding je tapi sekarang wowwww…body pun dah de shape sepatutnye sebagai seorang wanita..tetek dulu ciput je dah jadi buah tembikai susu..Bagus Bagus..camni lah suami sayang. Ni bini2 lain, baru beranak satu tetek dah londei dan gayut lembik!!! Kalau tetek asyik memandang ke tanah, jgn harap suami tak bayang org lain…layan kerana tanggungjawab je tapi pikiran pada org lain….ni lah realiti nye!

  5. tetek bini ko lembek ke hahhahaha