Friday , March 5 2021

Silky Girl: Amani dan Dafi

Seronok betul penulis tengok iklan ni walau berkali-kali. Untuk pengetahun, perempuan yang menjadi watak ibu Amani tu ialah Susan Menon, untung Mustapha Kamal kan? Hot mamaaa!

Klik sini untuk lihat gambar Susan Menon bersama anak-anaknya.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

9 comments

  1. MILF…..nice

  2. aku plak x suke iklan ni sbb aku x suke shfah amani tu..hahaha..poyo

  3. Sweet sangat
    soke je amani forever.
    Tapi gilak lawak n best kan
    depa tu sesuai la
    🙂

  4. i look stupid when i say in malay…
    haha.. apa la… tu takdek plak look stupid. ok jer…

  5. entah….mula2 tengok iklan ni…xfaham kaitannya…ingat iklan rambut…coz her mom isnt more pretty than her daughter…duh

  6. cantik kan subjectif.. in fact Susan Menon tu Bekas Ratu Cantik Malaysia apa! Ok aa tu takan le nk amik Fasha Sandha kot jadi mak Amani…

counter statistics