Friday , January 28 2022

Soal anak selepas berkahwin, Hafiz Suip akui tertekan

Perkara biasa bagi setiap pasangan yang baru mendirikan rumah tangga tidak akan terlepas dengan soalan berkaitan cahaya mata ini termasuklah selebriti seperti Hafiz Suip.

Dipetik Hafiz berkata

 

Biasalah sudah kahwin bila nak ada anak, ibu bapa saya pun asyik bertanya dan ingin cucu segera tapi setakat ini belum ada rezeki lagi. Insya-Allah, doakan yang terbaik kerana saya memang nak anak cepat.

Sekarang saya tinggal dengan keluarga mertua untuk bagi masa dan ruang kepada isteri agar benar-benar bersedia sebelum kami tinggal berasingan.

Saya ada rancang untuk duduk sendiri lepas kahwin, tapi saya kena faham juga dia agak rapat dengan ibunya. InsyaAllah bagi masa dia tinggal dengan keluarga setahun sebelum kami berpindah ke rumah sendiri.

Hafiz yang kini masih menetap bersama keluarga mertuanya akui tertekan apabila sering disoal berkaitan perkara itu. Namun buat masa ini, apa yang boleh dilakukan selebriti itu ialah memberi ruang kepada isterinya agar benar-benar bersedia.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …