Tuesday , November 24 2020

Super Awesome: HQ IBM di Rome, Italy (14 gambar)

Ini merupakan ibu pejabat IBM di Rome, Italy. hiasan dalamannye telah direka oleh Iosa Ghini Associati. Lagi gambar penuh selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemandu Grab Malaysia mati dijerut, suspek utama Awang Hitam

Innalillahiwainnailahirojiun… Salam Takziah kepada pemandu grab yang mati dibunuh di Selayang… Dengar kata trip last …

7 comments

  1. klu mcm ni la opis aku…konpom,semangat je hr2 nk dtg keje…

  2. aper IBM tu? Institut Binaan Malaysia?

    • adoi hai ciko, IBM = International Business Machines. punya la famous IBM ni, keluarkan komputer, server, storage dan sebagainya. errr… kau skolah mana ciko?

  3. Aku pun tktau apa itu IBM. AHhahaa

  4. Ko bkn xthu, ko mmg x amek peduli.. Sikit pny femes ibm ni blh xthu

  5. terbaik

  6. aku pun tak tahu IBM tu apa,wakakaka

counter statistics