Tuesday , June 22 2021

Super Bencana: Kesan banjir di Thailand (33 gambar)

Yep… it’s Thailand turn. Lagi gmbar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemandu Grab Malaysia mati dijerut, suspek utama Awang Hitam

Innalillahiwainnailahirojiun… Salam Takziah kepada pemandu grab yang mati dibunuh di Selayang… Dengar kata trip last …

12 comments

  1. sempat tgk tibi lg tuh..tak takot kene renjatan ke?

  2. tu yang nenek angkat kaki awal2 tu..:p

  3. dua orang lelaki tu buat apa? berqada hajat ke dalam air.. errr..

  4. saya bersimpati dengan mereka….

    vampeta
    22:55

  5. Npe smua muke nmpk hapy je x tkut,x sdih lagsug…smua mcm ske je bcna bnjir tu??

  6. erm..trok jugak ohhh ….

  7. jazlan ariffin saad

    bersama samalah kita mahasabah diri kita….sukaduka banjir….heheheee tak mau la geeerun….

  8. Bila bala Allah datang sesiapa pun tak mampu menghalangnya.,.berpesan – pesanlah kita semoga pesanan kita menjadi bukti kecintaan kita padaNYA…

  9. negara yg menjadikan pelacuran sebagai pendapatan..mmg ada dlm al quran apabila sesebuah tmpt ( negara, negeri ) yg byk berlakunya perlakuan zina dgn sewenang wenangnya …maka bencananya adalah banjir…sama2 lah kita muhasabah diri….

  10. tu la bala yg dpt sbb byk tmpat maksiat

  11. dasyat..takut dn sedih..moga d jauhkn bala..Allah maha besar.Tuhan telah tunjukkn kkuasaanNya..