Thursday , October 22 2020

Super Diet: Ronaldo gemuk kini sudah kurus (4 Gambar)

Tahun lepas, Ronaldo dikritik hebat oleh peminat bola sepak seluruh dunia kerana peningkatan berat badannye yang mendadak. Di fahamkan, Ronaldo kini sedang berusaha menurunkan berat badan untuk perlawanan bola sepak veteran bersama Zidane. Berat badannye telah menurun sebanyak 15 kg tanpa penggunaan produk diet Dr. Rozmey.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemandu Grab Malaysia mati dijerut, suspek utama Awang Hitam

Innalillahiwainnailahirojiun… Salam Takziah kepada pemandu grab yang mati dibunuh di Selayang… Dengar kata trip last …

11 comments

  1. Dr Romzey dah x der Dr lah… ore BUKIT SIREH tuuu

  2. suka ayat hang, "Berat badannye telah menurun sebanyak 15 kg tanpa penggunaan produk diet Dr. Rozmey"

  3. hahaha..dan juga yg terbaru tanpa penggunaan produk Alpha Lipid SD2… ^_^

  4. jaga pemakanan dan senaman selalu…

  5. Memey ler produk dr rozmey x sampai lg kat sane! Klu dah sampai, bertambah kayo la dia. Huwo2x

  6. Legend… Hala Madrid!

  7. Dah khawin gemukla …mcm aku jugak

  8. BERAT PELEY JE NK LARI…

  9. Macam Maradona la jugak depa ni semua. Tau tau la suka mentekedarah apa…

  10. Melantak apa lagi nasi le……

  11. legend.. tabik 3x..

counter statistics