Friday , October 30 2020

Super FFU: Anjing vs. Ular (8 gambar)

Takyah cakap, memang ular menang. Gambar penuh after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemandu Grab Malaysia mati dijerut, suspek utama Awang Hitam

Innalillahiwainnailahirojiun… Salam Takziah kepada pemandu grab yang mati dibunuh di Selayang… Dengar kata trip last …

7 comments

  1. aku x percaye ini berlaku.. adakah anjin g itu mati sbb ulat itu? kesian anjing tu… ni namenye superbangang

    • Audrey Hepburn

      salah taip ko menyebabkan ayat tu jadi kelakar pulak. aku terus imagine ulat makan anjing tu. haha.

  2. alang2 bagi je la ular tu makan anjing tu. sian dia lapar, anjing tu bukan boleh idup balik pun. ampeh

  3. rozita che yan

    ish mengong betul la….dah telan janganla kacau lagi..anjing je pon bukan manusia….kalau korang makan kena suruh muntah balik korang suka ke???? dah mmg cmtu putaran hidup binatang. yg kuat mkn yg lemah…yg besar makan yg kecil….apala……..

  4. kito BAKORRRRRRRRRRRRRRR

counter statistics