Saturday , December 3 2022

Super Padan Muke: Cubaan langgar lari yang tak berjaya

Ooo nak langgar lari ea, haaa amik kaw! Thanks to bus driver yang bertindak menahan kereta yang telah melanggar larikan penunggang basikal.

Sumber dipetik: Blog Bethlehem Police

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemandu Grab Malaysia mati dijerut, suspek utama Awang Hitam

Innalillahiwainnailahirojiun… Salam Takziah kepada pemandu grab yang mati dibunuh di Selayang… Dengar kata trip last …

3 comments

  1. usin lempoyang

    gile bawak basikal duk line tgh… memang cari mati aa.. kalau kt malaysia kojol lame dh

  2. nak lempang usin

    kan akhir video de tayang "may use full lane"..

    jgn samakn kat msia..mongokss..

    • setuju dengan 'nak lempang usin'. kita kat malaysia ni yg kena ikut cara diaorang yg hormat dengan penunggang basikal n pejalan kaki. sebab tu kat malaysia orng takut nak berbasikal sebab takut kena langgar. hasilnya ramai rakyat yg obes2 kan. nak p gym mahal pulak.