Wednesday , August 12 2020

Super Pervert: Hans Isaac tengok apa tu?

Ya gambar ini hanya kebetulan, to make fun of it sangat menyeronokkan kami. LOL! Gambar cover story Hans Isaac bersama Neelofa ini diambil dari sisipan Metro RAP hari ini mengenai filem terbaru Hans bertajuk Lemak Kampung Santan.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

11 comments

  1. oo.. lemak kampung santan.. yummy.. creamy.. macam sial je. haha

  2. setakat tgk jer bkn pegang pun…

  3. muka neelopak macam redha jerk.

  4. tajuk filem Lemak Kampung Santan, bila ditunjukkan dgn gambar ni, dah jadi lain macam.

    btw, neelofa ni sangat katik rupanya ye, baru perasan bila tgk Tahajjud Cinta aritu.

  5. dah tunjuk, tgk la…. x mau bg org tgk tunjuk wat apa… ngeng!

  6. Masukkan teks di sini!

  7. cehh..mcm2 lha ini orgg …. tu pn mau ambk brt jugk ….

  8. cantick end bouges bangett artisnya…. haaaa……haaaaa……haaaa

  9. banda cam ni pon nak bgtaw ke.zzzz

  10. neelofa punyer memang ori..

    terbaekk……

counter statistics