Tuesday , November 24 2020

Super Sweet: Apabila anak perempuan Aaron Aziz rindukan ayahnya

Aaron Aziz kini berada di New York bersama-sama dengan Team Drive M7 Energy Drink bagi mempromosikan produk mereka di sana. Kerinduan seorang anak kepada ayahnya dilihat sangat sweet. Text penuh selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

9 comments

  1. biasa je igt cam ne la tadi..

  2. So sweettttt….

  3. Mcm biase je…Takde pape yg menarik. Kalo txt mcm ni ditulis oleh Brad Pitt pun, cam biase2 je..

  4. biasa2 aje anak dgn bapa, tak hairan lah

  5. bende macam nih pun nk showOFF!!!

  6. hahahahaha itu jer….

  7. pandai betul anak dia speaking… 🙂

counter statistics