Friday , October 30 2020

Super Tut: Cara hide folder terbaik, u mad? (2 gambar)

LOL pasni lagi senang nak hide files dengan cara yang macam ini. Yang penting, jangan sendiri terlupa folder ni kat mane sudah. Gambar penuh after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Caption Jep Sepahtu di Instagram sangat #win (1 Gambar)

Jep Sepahtu semenjak ada anak sendiri ni makin kelakar lah pulak. Tergelak2 baca caption gambar …

10 comments

  1. lpas dh hide..cam ne nk tgk blk folder tu??

  2. wuwuwuwuwu….pastu trus lupa kat mana sbb fokus sgt nak buat invisible folder. hahaha.

  3. tak paham lah

  4. fudge!!file xleh delete bai!!! nk rename pon xley!!

  5. yeah right..simpan "documents"

    *fapfapfapfapfap

counter statistics