Friday , October 30 2020

Super Win: Jejaka tampan makan 32 telur rebus dalam satu minit

FFUUU!! Kami pernah makan 6 telur rebus dalam satu masa tapi 10 minit lepas tu muntah balik. Kawwww!

Sumber dipetik: Youtube

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Tahukah Anda: Apple jual baju pada tahun 1980an (14 Gambar)

Pada tahun 1986, dua tahun selepas komputer peribadi pertama Macintosh 128K dikeluarkan, Apple melancarkan pakaian …

8 comments

  1. dia makan ke telan….??
    dalam seminit lak tu…..

  2. gila r.. kentut bau telur la nanti…

  3. mesti lepas tu tentut bucuk gilerrrrrr….

  4. apa da, Rasulullah s.a.w x ajar mkn gelojoh, dia ajar pelan2

  5. kobayashi ni memang famous dah dlm petandingan makan nih…..mang x heran pn…..

  6. haha nang terer….!

  7. die ni memang dulu world champion competitive eater…sgt femes la die ni..mase aku pi singapore x silap 3 tahun lepas, ada pi tgk die lwn makan sate dgn current world champion, Joey Chestnut..tapi die menang psl joey tu x tahan pedas sate! f.y.i, die ni xde keje tetap..keje tetap die adalah bertanding makan je!

  8. kalau dia x mati sakit jantung..mmg kira hebatlah..sbb gila kentang punye kolesterol masuk dlm badan dia

counter statistics