Sunday , March 26 2023

Syafiq Kyle minta maaf dan mohon padam videonya (4 Gambar)

Sudah lebih 24 jam namun pihak Syafiq Kyle masih belum mengeluarkan apa-apa kenyataan kepada umum berkenan penyebaran video dia sedang melakukan onani ketika phone sex seorang ‘wanita’ bernama Mira. Dia masih belum menafikan atau mengiyakan tuduhan itu membuatkan ramai tertanya-tanya apa sebenarnya yang berlaku.

BACA: Betul ke Video Syafiq Kyle Beronani tersebar? (Video)

Namun terdapat satu rakaman perbualan di Instagram di antara Syafiq dan seseorang bernama Faizi Khairudin di mana Syafiq mohon maaf kepadanya dan merayu supaya video tersebut di padam. Dan kami pasti orang tersebut adalah orang yang bertanggungjawab dalam menyebarkan video tersebut.

Dalam perbualan tersebut jelas dilihat Syafiq pernah menjalinkan hubungan dengannya dan dia menyesal dengan perbuatan dirinya pada masa lepas. Persoalannya adakah benar Syafiq Kyle bercinta dengan hubungan sejenis? Adakah Mira itu seorang pondan yang cuba memerangkap Syafiq?

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …