Sunday , July 5 2020

Tag Archives: Abby Abadi

August, 2010

  • 11 August

    (Lawak) Apabila artis Malaysia terlebih makan

    hai uols! Sebelum uols tengok gambar-gambar ni, diingatkan bahawe gambar-gambar ni dibuat hanya untuk berlawak sahaja di bolan pose ini. Bagi yang tak boleh terima lawak ni, sila’lah bawak perabot-perabot dalam rumah pindah dalam hutan hidup bersama beruk. Have u guyz ever wonder if artis Malaysia kite yang cantik sokmo kurus miut bertambah berat? 8 artis yang beruntung kali ni …

December, 2009

  • 27 December

    Gambar Kemesraan Abby Abadi dengan Zul Ariffin pula

    Selepas penulis menyajikan gambar-gambar bakal suami isteri Norman Hakim dan Memey Suhaiza. Kini tiba giliran saingan mereka pula. Hehe, siapa kali kalau bukan pasangan Abby Abadi dengan Zul Ariffin ni. Gambar ini diambil dari FB beliau ketika berlangsungnya Family Day Skop Production.

September, 2009

  • 24 September

    Abby bergambar dengan Zul Ariffin *muntah*

    Makin seronok mereka bergambar bersama. Makin galak si artis lelaki murahan tu ya.

June, 2009

  • 14 June

    Apa Abby Abadi buat apabila bosan?

    Apa yang akan Abby Abadi lakukan apabila dia bosan pada tahap maksimum? Dia akan membuat mimik muka yang comel. Lagi gambar selepas ini…

April, 2009

  • 20 April

    Abby Abadi dan Zul Ariffin di ABPBH08

counter statistics