Tuesday , August 4 2020

Tag Archives: Abby Abadi

March, 2011

  • 31 March

    Erra Fazira dalam majalah Wanita, sama tapi tak serupa

    Ha nampak cam same kan tapi tak serupe. Baju Erra Fazira sangat mirip dengan baju yang dipakai oleh Rozita Che Wan dan Abby Abadi satu ketika dulu.

  • 4 March

    Iklan Abby Abadi sebagai Duta Syahirah Iffah Gold & Platinum

    Wah, Abby Abadi sekarang pun dah jadi duta yep. Kami belek-belek akhbar hari ni, keluar satu iklan Syahirah Iffah Gold yang memaparkan muka santek Abby Abadi sebagai penghias iklan tersebut. Gambar penuh  apabila membaca artikel penuh.

November, 2010

  • 14 November

    Gempar! Abby komen di blog Media Malaya dan ucap terima kasih

    Kami berasa berbangga apabile membaca komen daripada artis di blog kami. Selain daripada pengurus Eliza Razak merangkap tunangannya, Joe. Abby Abadi juga telah meninggalkan komen di blog ini. Dengan cara ini, bukan sahaja artis dapat menepis gosip-gosip liar buat mereka malah merapatkan silaturrahim di antara peminat dan artis itu sendiri. Kami masih menanti Nabil menjawab isu gambar cium super-impose di …

  • 5 November

    Eksklusif: Abby Abadi sambut birthday Zul Ariffin dirumahnya

    Haaa, baru je kami post gambar Zul Ariffin sebagai cover model untuk majalah Maskulin, Abby bukan sahaje menjadi orang pertame membeli majalah tersebut malah menyambut hari kelahiran awak yang tersayang dirumahnya. Ayat yang mule tu kami reka saje, jangan pula ade yang tersinggung. Lagi gambar eksklusif di bawah.

September, 2010

  • 18 September

    Terserlah kesengalan Memey

    Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah. Mak Bedah dah pun membace kenyataan balas “Memeng” Suhaiza tentang isu “Normang” Hakim tak bayar duit hantaran Abby tu. Ok, ini adelah komen Mak Bedah pulak. Kenape sengal sangat ko nie wahai Cik Memey? Kau tak nampak ke kenape baru sekarang Abby nak beritahu? Sebab dulu sayang buah …

counter statistics